Kontakt
Regulamin
Polityka prywatności
Polityka Cookies
Dbaj o serce – Kampania Społeczna
Aktualności
Aktualności
O kampanii
Co robimy?
Mapa
Wyróżnienia
Historia
Aktualności
O nas
Serdeczna deklaracja
Profilaktyka
ZDROWE DZIECI, ZDROWA MŁODZIEŻ, ZDROWI DOROŚLI
Nadciśnienie tętnicze – dowiedz się więcej
Mamo, Tato dbajmy o serce!
Dieta dla serca
Bądź aktywny!
Strefa Dziecka, Rodzica, Nauczyciela
Twój wybór!
Choroby serca
Nadciśnienie tętnicze
Niewydolność serca
Choroba wieńcowa
Udar Mózgu
Serce
Czynniki ryzyka
Miażdżyca
Poznaj dławicę!
Słowniczek
Rób TO Regularnie
Aktualności
14 lutego 2022
<14 lutego 2022
Burgery z łososia i szpinaku, ryż brązowy, kapusta pekińska z marchewką i pestkami słonecznika
Propozycja dania obiadowego z łososia i szpinaku dla pacjentów z dyslipidemią i chorobą wieńcową.
TAGI:
#dbajoserce
,
#servierdlaserca
,
burger
,
choroba wieńcowa
,
danie
,
dyslipidemia
,
kapusta pekińska
,
obiad
,
potrawa
,
przepis
,
receptura
,
ryba
,
rybne
,
ryż
,
szpinak
,
łosoś
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Zobacz także
6 listopada 2014
Sezonowe zmiany czynników ryzyka sercowo-naczyniowego
14 września 2015
Co jest korzystne dla układu krążenia obniża też ryzyko nowotworów?
20 września 2012
Z sercem za pan brat – rozmowa z Krystyną Czubówną ambasadorką 10. edycji akcji Servier dla Serca
0 replies on “Burgery z łososia i szpinaku, ryż brązowy, kapusta pekińska z marchewką i pestkami słonecznika”
Wyszukane dla:
Szukaj
Aktualności
Aktualności
O kampanii
Co robimy?
Mapa
Wyróżnienia
Historia
Aktualności
O nas
Serdeczna deklaracja
Profilaktyka
ZDROWE DZIECI, ZDROWA MŁODZIEŻ, ZDROWI DOROŚLI
Nadciśnienie tętnicze – dowiedz się więcej
Mamo, Tato dbajmy o serce!
Dieta dla serca
Bądź aktywny!
Strefa Dziecka, Rodzica, Nauczyciela
Twój wybór!
Choroby serca
Nadciśnienie tętnicze
Niewydolność serca
Choroba wieńcowa
Udar Mózgu
Serce
Czynniki ryzyka
Miażdżyca
Poznaj dławicę!
Słowniczek
Rób TO Regularnie
Kontakt
Regulamin
Polityka prywatności
Polityka Cookies